Home

Tekst

Beeld

Werkwijze

Contact

Colofon

 

Bloemrijk

Tekst

Tekstcorrectie (Eng/Nl)

Bloemrijk biedt u de mogelijkheid om snel en vakkundig een tekst of internetpagina te laten corrigeren op taal- en spelfouten, in het Nederlands en het Engels. U kunt de documenten aanleveren in vrijwel ieder formaat, zelfs op papier. Indien gewenst krijgt u de tekst in een digitale versie gecorrigeerd retour tegen een aantrekkelijk tarief.

Tekstredactie (Eng/Nl)

Wij kunnen voor u de redactie van vrijwel elk type tekst verzorgen, van wetenschappelijke dissertatie tot een persoonlijke webpagina over uw kleinkinderen. Wij redigeren in overleg met u uw Nederlandse of Engelstalige tekst op zo'n manier dat u een prettig leesbare en boeiende tekst in handen heeft die precies zegt wat u uw lezers wilt vertellen.

Tekstschrijven (Eng/Nl)

U heeft een idee, maar weet niet goed hoe u dit moet verwoorden? Bloemrijk biedt ondersteuning bij het schrijven van uw teksten in het Engels en het Nederlands door gerichte feedback en persoonlijke aandacht. Mocht u het schrijven liever helemaal aan ons willen overlaten, doen wij dat natuurlijk graag voor u.

Vertalen

Uw Nederlandse of Engelse tekst vertalen wij snel en correct en in overeenstemming met uw wensen en afgestemd op uw doelgroep.